Afdrukken

Hatha Yoga

U kunt hier het inschrijfformulier voor de Hatha yoga downloaden.Hatha yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. In het Westen is het vooral deze vorm van yoga die bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak hatha yoga bedoelt, wanneer men over yoga spreekt.

Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama). Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana's. Meditatie is een voor veel yogi's een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen.

In het Westen is hatha yoga vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het doel van hatha yoga is in het Westen is daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.

 

Automatische incasseren Januari 2019 t/m dec 2019 € 29,95 per maand.

Deelname ten minste 3 maanden. 

Inloop kan ook, per les € 15,00

Inschrijfkosten € 12,50


Prive Yogales wordt gegeven in Thermen Born. € 75,00 per uur.

Wanneer u meer info wenst, kunt u ten alle tijden contact met mij opnemen 0613083186

April 12